Sunday, 2 December 2012

Program Terbaik SEGI University
Diploma Teknologi Automotif
Diploma Pentadbiran Perniagaan
Diploma Perakaunan
Diploma Pemasaran
Diploma Perbankan Islam
Diploma Pengurusan Hotel
Diploma Seni Kulinari
Diploma Multimedia Kreatif
Diploma Teknologi Maklumat
Diploma Seni Reka Fashion
Diploma Pendidikan Awal Kanak – kanak

Kelayakan SPM 3 Kredit Sahaja!!!!

 
Diploma SEGI College yang bakal anda miliki akan membolehkan anda melanjutkan pengajian ke peringkat Ijazah dan seterusnya PhD di SEGI University atau mana – mana Universiti di Malaysia kerana Diploma yang di IKTIRAF oleh Malaysian Qualifications Agency (MQA) dengan bermula di SEGI College.  
                                                                                                                                               
Tak pecaya.?? anda boleh rujuk di www.mqa.gov.my SEKARANG...

Caranya dengan MENDAFTAR sahaja di ruangan yang kami sediakan dan kami akan tunjukkan peluang untuk anda menjadi sebahagian dari MAHASISWA SEGI University walaupun anda hanya memiliki minimum 3 Kredit C.

Kenapa perlu ambil peluang ini..? IPTA melalui UPU hanya memilih pelajar Terbaik atau paling cemerlang 7A, 8A, 5B dan segala – galanya A atau B (Sistem Merit). Adakah anda semua A atau B ??. Jadi peluang bagi SPM sederhana (Cukup Makan) macam mana?. Menyedari kemelut ini, SEGI University membuka PELUANG ANDA untuk mengikuti program Diploma di Cawangan SEGI College yang anda lihat tadi.

Kesilapan yang sering di lakukan ialah dengan mengabaikan peluang ini dan tidak Mendaftar untuk menjadi sebahagian dari Mahasiswa dan akhirnya menjadi Pengangur, Buruh Kasar dan paling menyedihkan menjadi penghuni Pusat Sehenti.
Jika anda Mendaftar kami akan bantu & tunjukkan peluang masih ada untuk anda menebus kekecewaan lalu.

No comments:

Post a Comment